Producator TUBULATURĂ VENTILAȚIE din Braşov cu o capacitate de până la 25,000 de mp/lună

[wpml_language_selector_widget]

Producător Tubulatură Fabrica KronVent

Povestea fabricii KRONVENT a început în 2015, când aerul curat din spațiile interioare a devenit o necesitate pentru stabilirea unui mediu plăcut și confortabil.

Acest fapt ne-a determinat să venim cu soluții ingenioase pentru a schimba climatul din interiorul construcțiilor de amploare și pentru a aduce beneficii imediate clienților din România.

Producător tubulatură ventilație

Domeniul principal al activității noastre este producția tubulaturii de ventilație din tablă zincată, circulară și rectangulară.

Prin experiența dobândită în anii noștri de activitate, care a generat un portofoliu impresionant de clienți, fabrica KRONVENT deține o gamă diversificată de produse și servicii, menite să satisfacă cerințe din ce în ce mai provocatoare.

Misiunea noastră este, ca prin utilizarea sistemelor noastre de ventilație produse cu ajutorul celei mai avansate tehnologii din domeniu, să îmbunătățim constant calitatea aerului respirator din interiorul oricărui spațiu de mari dimensiuni.

Capacitatea de producție este de 25.000 mp/lună

Fabrica noastră este situată strategic în centrul României, în Brașov, de unde putem menține o conexiune cât mai eficientă cu fiecare beneficiar al produselor și serviciilor KRONVENT.

Producția noastră se bazează pe materii prime de înaltă calitate, iar liniile de producție au o capacitate extraordinară de până la 25.000 de mp/lună.

Utilajele performante de ultimă generație ale companiilor lidere în domeniul sistemelor de ventilație, SPIRO și FIRMAC.

Ne permit un mediu de lucru productiv, iar calitatea rezultatelor noastre este garantată atât de resursele de care dispunem cât și de personalul nostru de producție.

Ne mândrim cu o echipă de profesioniști, care prin dedicarea și profesionalismul lor și-au câștigat admirația în compania noastră. Promptitudinea, perseverența și măiestria lor sunt doar câteva caracteristici de bază prin care, fabrica noastră a reușit să aducă un plus de valoare în domeniul sistemelor de ventilație pe piața din România.

Cu toate că suntem o companie tânără, experiența profesională acumulată de către specialiștii fabricii KRONVENT în sistemele de ventilație HVAC ne-a permis să ne bucurăm de un portofoliu impresionant de proiecte de mare amploare, care au adus schimbări vizibile în calitatea aerului din spațiile interioare.

Eforturile fabricii KRONVENT se concentrează spre a înțelege cât mai bine nevoile clienților noștri, pentru a avea siguranța că oferim cele mai eficiente soluții tehnice și practice pentru sistemele de ventilație adaptate proiectelor pe care le realizăm.

KRONVENT producător tubulatură cu sistemele de ventilație certificate

Pentru că punem preț pe calitatea produselor și a serviciilor noastre, sistemele de ventilație circulară KRONVENT sunt certificate de către SPIRO®systems și corespund normelor de etanșeitate ale clasei D, conform SR EN 12237.

În cazul sistemelor de ventilație rectangulară, concepute pe liniile de producție FIRMAC, acestea sunt dotate cu flanșă integrată, fapt care eficientizează sistemul de ventilație atât din punct de vedere al etanșeității, al durabilității, cât și a ușurinței de instalare.

Prin certificările noastre, SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001 și SR OHSAS 18001, dovedim preocuparea continuă a companiei KRONVENT pentru garantarea calității produselor, neafectând mediul înconjurător și asigurând, în același timp, sănătatea și securitatea muncii noastre.

Acestea sunt doar câteva din punctele noastre definitorii, care ne reprezintă modul de lucru și interesul pe care îl dedicăm activității noastre.

Fabrica KRONVENT oferă prospețimea aerului curat în spațiul dumneavoastră!

420

proiecte realizate

135.000

mp2 produși

5 ani

de activitate în domeniu

Avantaje Kronvent

kronvent-logo

Capacitatea de producție este de 25.000 mp/lună, aceasta fiind asigurată de liniile de producție automatizate și de experiența operatorilor.

În stocul fabricii KRONVENT se regăsesc produse de tubulatură circulară „SPIRO”, cu diametrul standard de la 100 până la 500.

Poziționarea este avantajoasă din punct de vedere logistic, fabrica fiind plasată strategic în centrul țării (Brașov).

Datorită capacității de producție a fabricii KRONVENT, tubulatura rectangulară destinată proiectelor de mare amploare este livrată beneficiarului într-un timp scurt.


ro_RORomanian