Producator TUBULATURĂ VENTILAȚIE din Braşov cu o capacitate de până la 25,000 de mp/lună

[wpml_language_selector_widget]

Ventilation projects

01. Ford Motors companie producătoare de autoturisme

Bridgend Ford este unul dintre cei mai mari dealeri principali Ford din UK. Aria de dezvoltare a fabricii este reprezentată de ateliere service și spații de depozitare sau showroom-uri de mari dimensiuni.
Fabrica Dagenham Ford, specializată în fabricarea motoarelor, produce și exportă în jur de un milion de motoare diesel în fiecare an.
Dunton Technical Center este cel mai mare spațiu de cercetare și dezvoltare auto a Ford Motor Company din Regatul Unit.

Pentru acești beneficiari, fabrica Kronvent a realizat sisteme de ventilație complete și le-a reabilitat pe cele existente. Materialele utilizate au fost reprezentate în proporție de 70% tubulatură circulară și 30% tubulatură rectangulară.

  • Locație: Bridgend, Dagenham, Dunton, Regatul Unit
  • Client: Ford Motors
  • SUPRAFAȚA: 9.500 m2

02. Sefar producător de țesături pentru aplicații industriale

Compania Sefar este lider mondial în producția de țesături monofilament de precizie pentru aplicații industriale.

În această hală de producție, fabrica Kronvent a distribuit și montat sistemul de ventilație complet utilat format din 10% tubulatură circulară și 90% tubulatură rectangulară. Proiectul a fost un real succes atât pentru fabrica Kronvent cât și pentru beneficiarii Sefar.

  • Locație: Sighișoara, România
  • Client: Sefar
  • SUPRAFAȚA: 10.800 m2

03. Continental centru de cercetare

Continental a dezvoltat în anul 2018 un nou centru de cercetare în Debrecen. Firma producătoare și distribuitoare de piese pentru autovehicule este un pionier important pe piața europeană.

Proiectul de construcție al noii fabrici a avut implementat un sistem de ventilație și climatizare pentru întreaga suprafață a spațiului de producție. Fabrica Kronvent a distribuit și montat un ansamblu de sistem de ventilație, de mari dimensiuni, format din 30% tubulatură circulară și 70% tubulatură rectangulară. Sistemul asigură ventilația adecvată a aerului din interiorul fabricii și oferă un mediu de lucru prosper pentru angajați.

  • Locație: Debrecen, Ungaria
  • Client: Continental
  • SUPRAFAȚA: 12.500 m2

420

proiecte realizate

135.000

mp2 produși

5 ani

de activitate în domeniu

ro_RORomanian