Producator TUBULATURĂ VENTILAȚIE din Braşov cu o capacitate de până la 25,000 de mp/lună

[wpml_language_selector_widget]

Ford Motors companie producătoare de autoturisme

Bridgend Ford este unul dintre cei mai mari dealeri principali Ford din UK. Aria de dezvoltare a fabricii este reprezentată de ateliere service și spații de depozitare sau showroom-uri de mari dimensiuni.
Fabrica Dagenham Ford, specializată în fabricarea motoarelor, produce și exportă în jur de un milion de motoare diesel în fiecare an.
Dunton Technical Center este cel mai mare spațiu de cercetare și dezvoltare auto a Ford Motor Company din Regatul Unit.

Pentru acești beneficiari, fabrica Kronvent a realizat sisteme de ventilație complete și le-a reabilitat pe cele existente. Materialele utilizate au fost reprezentate în proporție de 70% tubulatură circulară și 30% tubulatură rectangulară.

Sefar producător de țesături pentru aplicații industriale

Compania Sefar este lider mondial în producția de țesături monofilament de precizie pentru aplicații industriale.

În această hală de producție, fabrica Kronvent a distribuit și montat sistemul de ventilație complet utilat format din 10% tubulatură circulară și 90% tubulatură rectangulară. Proiectul a fost un real succes atât pentru fabrica Kronvent cât și pentru beneficiarii Sefar.

Continental centru de cercetare

Continental a dezvoltat în anul 2018 un nou centru de cercetare în Debrecen. Firma producătoare și distribuitoare de piese pentru autovehicule este un pionier important pe piața europeană.

Proiectul de construcție al noii fabrici a avut implementat un sistem de ventilație și climatizare pentru întreaga suprafață a spațiului de producție. Fabrica Kronvent a distribuit și montat un ansamblu de sistem de ventilație, de mari dimensiuni, format din 30% tubulatură circulară și 70% tubulatură rectangulară. Sistemul asigură ventilația adecvată a aerului din interiorul fabricii și oferă un mediu de lucru prosper pentru angajați.

Continental divizia de anvelope

Aceeași companie producătoare și distribuitoare de piese pentru autovehicule, Continental, și-a dezvoltat și reabilitat spațiul de activitate al diviziei de cauciucuri din Timișoara.

Pentru acest proiect, care viza îmbunătățirea și eficientizarea sistemului de ventilație în hale de producție și depozitare de mari dimensiuni, fabrica Kronvent a distribuit soluții imediate pentru întregul sistem. S-a folosit tubulatură circulară în proporție de 40% și tubulatură rectangulară în proporție de 60%, asigurând astfel o mai bună funcționare a climatizării interioare din spațiului companiei Continental.
Proiectul s-a extins pe suprafețe foarte mari, astfel a fost necesară o deosebită atenție și profesionalism din partea noastră, dar ne mândrim cu rezultate excelente și clienți mulțumiți.

Dräxlmaier producător componente interioare pentru autoturisme

Divizia companiei Dräxlmaier din Codlea își desfășoară activitatea prin producerea de componente interioare pentru autoturisme, de la design și dezvoltare de produs până la piese unicat pentru mașinile de lux.

Hala de producție a fabricii s-a extins considerabil, fapt pentru care a fost nevoie de dezvoltarea sistemului de ventilație. Kronvent a distribuit materialele necesare pentru realizarea unui circuit, care a constat în 45% tubulatură circulară și 55% tubulatură rectangulară.

Lidl lanț de magazine

Lanțurile de magazine Lidl au avut o evoluție remarcabilă în România, fapt ce a necesitat dezvoltarea de construcții noi în mai multe orașe.

Datorită faptului că numărul de persoane care aleg aprovizionarea de la Lidl este foarte ridicat, fiecare magazin a optat pentru incorporarea unui sistem de ventilație și climatizare al aerului din interior. Fabrica Kronvent a distribuit tubulatură circulară în proporție de 70% și tubulatură rectangulară de 30% pentru fiecare spațiu, asigurând astfel un sistem complet de ventilație, care funcționează la parametrii optimi pentru fiecare magazin.

Altex comercializează produse electronice și electrocasnice

Compania Altex specializată în comercializarea produselor electronice și electrocasnice, a inaugurat noi magazine pentru publicul din România.

Pentru aceste proiecte, fabrica Kronvent a proiectat și distribuit sisteme de ventilație alcătuite din tubulatură rectangulară și circulară, în proporție de 65% respectiv 35%, pentru realizarea unui circuit complex, adaptat spațiilor și numărului de persoane care tranzitează magazinele.

BAZA 3 Office Center spații de birouri

Baza 3 Office Center reprezintă proiectul de reabilitare urbană, prin care fabrica de haine IASICONF a fost transformată în spații de birouri.

Pentru această construcție au fost luate în calcul toate detaliile adiționale pentru ca potențialii angajați din aceste birouri să își poată desfășura activitățile în condiții optime, sistemul de ventilație fiind un element necesar. Fabrica Kronvent a asigurat producția de materiale utilizate pentru circuitul sistemului de ventilație, care au constat din 70% tubulatură circulară și 30% tubulatură rectangulară.

Auchan hipermarket din România

Auchan este unul dintre pionierii hipermarketurilor din România.

Datorită unor defecțiuni tehnice, conducerea Auchan a optat pentru reabilitarea și îmbunătățirea sistemului de ventilație a aerului din interiorul complexului comercial. Fabrica Kronvent a preluat proiectarea acestui sistem, realizat din 10% tubulatură circulară și 90% tubulatură rectangulară. Montarea materialelor a fost realizată de către specialiștii Kronvent, asigurând astfel un sistem de ventilație performant și de lungă durată.

ro_RORomanian